http://forum.abipic.com/images/mood/ یافت نشد! ( ثبت اینترنتی شرکت )

برچسب ها: ثبت, اینترنتی, شرکت,
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
( ثبت اینترنتی شرکت )
04-04-2018, 06:26 PM,
#1
( ثبت اینترنتی شرکت )
امروزه در عصری زندگی می کنیم که نمی توان از انقلاب دیجیتالی فاصله گرفت، مدیریت کسب و کار جدید تقریباَ بدون حضور ارتباط اینترنتی غیر ممکن است. با پیدایش تکنولوژی های مدرن، ثبت شرکت‌ها نیز کاملاَ از شیوه اولیه و ابتدایی خود خارج شده و به صورت الکترونیکی، و بدون مراجعه حضوری به اداره ثبت شرکت‌ها وازطریق سامانه اینترنتی " مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید. " انجام می گیرد. در این مقاله به طور کامل به مراحل ثبت اینترنتی شرکت می پردازیم.
• در گام اول به سراغ سامانه اینترنتی ثبت شرکت به آدرس مهمان ها نمیتوانند لینک های موجود در پیام ها را ببینند. لطفا از اینجا ثبت نام کنید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بروید. در این سامانه، در قسمت پذیرش درخواست ثبت شرکت، فرمی را مشاهده خواهید کرد که می بایست آن را تکمیل کنید. کلیه اطلاعات و مشخصات مربوط به خودتان و هر متقاضی دیگر در این فرم باید نوشته شود. این اطلاعات شامل مواردی نظیر نام، نام خانوادگی، شماره تلفن متقاضی تأسیس شرکت یا مؤسسه ، تابعیت متقاضی ، سمت متقاضی، در صورت ایرانی بودن شماره ملی و در صورت غیر ایرانی بودن شماره گذرنامه می باشد.
• در مرحله بعد باید نام و نوع شخص حقوقی شرکت را انتخاب کنید و سپس در فرم وارد کنید، شما مجاز به انتخاب ۵نام برای شرکت خود می باشید که از بین آنها به ترتیب اولویت نامی که تکراری نباشد یا اینکه مربوط به سازمان یا اداره دولتی نباشد انتخاب و به شما یک کد رهگیری داده می شود.
• گام سوم : باید مدت زمان و نوع فعالیت مشخص شود.مثلا فعالیت از نوع آموزشی و پژوهشی یا علمی و مدت زمان هم به صورت محدود و یا نامحدود انتخاب می شود. همچنین برخی از فعالیت ها منوط به کسب مجوز می باشد.
• مرحله چهارم : نشانی و محلی را که برای شرکت در نظر گرفته اید را وارد کنید و اگر مکانی مشخص وجود نداشته باشد شما می توانید آدرس منزل، شماره تماس، و کد پستی خود را وا د کرده تا مدارک مربوط به ثبت شرکت در منزل تحویل داده شود.
• گام پنجم : میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای سرمایه اولیه شرکت در قسمت «سرمایه شخص حقوقی» مشخص شود. برای ثبت شرکت، حداقل سرمایه ی نقدی یکصد میلیون ریال در نظر گرفته شده است. البته با توجه به اعتبار شرکت مبالغ بیشتری را در نظر می گیرند.
• گام ششم : اسامی تمام شرکای خود را در فرمی که پیش رو دارید وارد کنید.مشخصات کامل از جمله اطلاعات شناسنامه ای، همچنین آدرس پستی و شماره تماس باید ثبت شود،اگر تعداد این افراد بیش از ۱۵۰نفر باشد بایستی فرم مخصوصی که در سایت گذاشته شده را دریافت و مشخصات را وارد کنید.
• گام هفتم ‌: میزان سهام هر یک از شرکا را مشخص کنید، نوع سهام می تواند به صورت نقدی یا غیر نقدی ثبت گردد؛همچنین نوع سمت آنها نیز در این مرحله مشخص و وارد می شود.
• گام هشتم : شعبه های در نظر گرفته شده و همچنین مکان آنها،را در فرم مربوطه وارد کنید که این کار را می توان بعد از مشورت با شرکاء نیز انجام داد. بعد از این کار، تعیین سال مالی شرکت و تکمیل صورتجلسه ضرورت دارد.
• مرحله نهم : تعیین اساسنامه شرکت مدنظراست که در این باره فرم مربوط به اساسنامه در اختیار شما قرار می گیرد.با تکمیل این فرم و همچنین در صورت تمایل، می توانید قوانین خاص شرکت خود را وارد کنید و بعد از اینکه آن را برابر با اصل کردید در سایت اداره ثبت شرکت ها آن را بارگذاری کنید.
• مرحله دهم : مرحله پایانی ثبت تاسیس در سامانه شامل تایید مدارک می باشد. در این مرحله مدارک مورد نیاز مربوط به ثبت تاسیس مورد درخواست قید گردیده که پس از تایید می توان گزینه پذیرش نهایی را انتخاب نمود.
پس از پذیرش نهایی درخواست ثبت تاسیس ، کارشناس مربوطه به بررسی اطلاعات وارد شده در سامانه می پردازد و نتیجه ی نام های درخواستی شرکت مشخص می گردد که در صورت تایید ، بعد از دریافت رسید پذیرش اینترنتی ، می بایست ، مدارک تأیید شده و پرینت گرفته شده از طریق سامانه توسط اعضا امضا شود.
سپس ، مدارک لازم را از طریق اداره پست به اداره ثبت شرکت ها ارسال نمایید و بارکد پستی را در سامانه وارد کنید.
مدارکی که می بایست ارسال گردد عبارت است از : دو نسخه از مدارکی که توسط اعضاء امضا شده ، کپی مدارک شناسایی افراد، گواهی عدم سوء پیشینه ی کیفری اعضا و یک برگه ازتأیید نام و برگه ی رسید پذیرش اینترنتی.
اگر مدارک تقدیمی کامل بوده و نقصی نداشت کارشناس مربوطه نسبت به تهیه پیش نویس آگهی ثبت اقدام می نماید که در اینصورت باید شخص متقاضی یا وکیل ثبت شرکت با در دست داشتن اصل شناسنامه و کارت ملی، برای اخذ مدارک ثبتی و امضاء ذیل دفاتر به اداره ثبت مراجعه نماید.
در اقدام آخر شما باید آگهی ثبت شرکت خود را در روزنامه رسمی به چاپ برسانید که این کار بعد از تایید تمام مراحل انجام می گیرد. اصل این آگهی لازم و ضروری است؛ پس در حفظ آن بکوشید. در آگهی باید نام و نوع شرکت ثبت شود که پس از درج آگهی شما می‌توانید کار خود را به طور رسمی آغاز کنید.
• بعد از ثبت شرکت چه مدارکی برایمان ارسال می شود؟
زمانی که شما مدارک لازم ثبت شرکت را به مرکز مربوط تقدیم نمودید.مراحل ثبت شرکت شما از سر گرفته می‌شود، بنابراین شما در صورتی صاحب یک شرکت خواهید شد که پس از طی این امور مدارکی را دریافت نمایید که البته برای شرکت های با مسئولیت محدود و شرکت های سهامی خاص این مدارک کمی تفاوت دارند. این مدارک در زیر جمع آوری شده اند‌:
• مدارکی که پس از ثبت شرکت با مسئولیت محدود ارسال می شود :
- تقاضانامه و شرکتنامه ممهور به مهر اداره ثبت، آگهی تاسیس، روزنامه رسمی و درج سایت رسمی روزنامه رسمی، پلمپ دفاتر و مهر
• پس از ثبت شرکت سهامی خاص مدارک زیر برایتان ارسال می گردد:
- اظهارنامه و اساسنامه، اگهی تأسیس، روزنامه رسمی و درج سایت رسمی روزنامه رسمی، پلمپ دفانر و مهر
بدین صورت اگر موردی از موارد بالا برای شما ارسال نشده است با نهاد مربوطه تماس گرفته و کاستی ها را جویا شوید.
جهت ثبت انواع شرکت های تجاری با ما تماس بگیرید.
همکاران ما در ثبت شرکت کیا ، در کوتاه ترین زمان ممکن شما را در رسیدن به اهدافتان یاری خواهند کرد.


ثبت اینترنتی شرکت را در کیا ثبت دنبال کنید.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان